REFERENTIES

Haval Packaging heeft een uitgebreide staat van dienst. We hebben de afgelopen jaren fantastische producten mogen maken voor tal van opdrachtgevers uit diverse industrieën, van wholesale tot foodservice. Hieronder krijgt u een beeld van onze projecten, industrieën en opdrachtgevers.

FOODSERVICE

FOODSERVICE

Dampack International BV is een gerenommeerd leverancier van kunststof verpakkingen in Europa. Dampack heeft middels een uitgebreid investeringsplan deelgenomen in het productieproces van diverse disposables en voedselverpakkingen van Haval.

Met dit familiebedrijf is een unieke samenwerking ontstaan, waaruit een gecombineerde know-how heeft geleid tot een prachtig assortiment Take Away containers.

FOOD INDUSTRIE

Melkveehouders José en Pierre Eijssen begonnen 40 jaar geleden met een zuivelbedrijf, na de invoering van de melkquota. In plaats van melk weg te gooien maakten ze er yoghurt van. Zoon René begon ruim tien jaar geleden met meer exotische vormen: Turkse, Griekse en Bulgaarse yoghurt. Dat werd een groot succes. Samen met Haval groeide het bedrijf binnen vijf jaar uit van een achterhoedespeler tot een top 3 speler in de markt. Het resulteerde in een verviervoudiging van de omzet en een gloednieuwe, ultramoderne zuivelfabriek in Beek. Haval produceert voor Eijssen Dairy een 1 kg yoghurtemmer met in-mould label.

FOOD RETAIL

Luiten Vleeswaren is een toonaangevende producent van verse vleeswaren. Dagelijks vinden haar producten hun weg naar diverse supermarktketens. Haval heeft een filet americain-verpakking ontwikkeld voor Luiten Vleeswaren: een glasheldere, stapelbare verpakking. Deze verpakkingen liggen in koelschappen bij diverse grote retailers. Dit product is in samenwerking met GBO Innovation Makers tot stand gekomen.

WHOLESALE

WHOLESALE

Onder leiding van dhr. Poorthuis werd meer dan 30 jaar geleden Poorthuis Speciaaldruk opgezet. De focus ligt jarenlang vooral op het bedrukken van kunststof verpakkingen.

 

Door het grote succes breidt de organisatie steeds meer uit. Al snel is Poorthuis Speciaaldruk gespecialiseerd in een ruim scala aan verpakkingen en bedrukkingen, met onder andere kunststof bekers en emmers. Haval produceert ruim 150 miljoen spuitgietemmers op jaarbasis, die onder andere via Poorthuis Packaging hun weg vinden naar de AGF-markt.

WE MAKEN GRAAG KENNIS MET U

Wilt u nader kennismaken met Haval? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan u graag te woord.

Neem contact met ons op